Nam lahko pripravi catering piknik?

Piknik v naravi je zelo priljubljena oblika druženja v toplejših mesecih leta, ki je primerna za različne priložnosti družinskih ali poslovnih srečanj. Še posebno za večje število ljudi, organizacija in priprava piknika zahtevata veliko dela in usklajevanja. To neprijetno in stresno plat lahko namesto vas opravi catering piknik. Tako boste brezskrbno uživali v pričakovanju dogodka.

Catering piknik poskrbi prav za vse – za pripravo okusne in zdrave hrane, zadostno količino brezalkoholnih in alkoholnih pijač ter božanski okus slastnih sladic. Zadovoljeni bodo še tako zahtevni okusi tako starejših kot mlajših udeležencev. Po predhodnem dogovoru bodo izpolnili vse vaše želje in zahteve v pripravi mesnih in ribjih jedi, različnih krompirjevih in zelenjavnih prilogah, okusno pripravljenih in za oko privlačnih solatah in sirih.

Cateringi ponujajo različne storitve s katerimi želijo prevzeti breme izvedbe piknika in poskrbeti za dobro počutje in prijetno vzdušje na dogodku. Če ste se odločili, da je za prihajajoči dogodek najbolje organizirati piknik, sami pa nimate primernega prostora, želje in zahteve v zvezi s tem zaupajte osebju izbranega cateringa. Skupaj boste zagotovo našli ustrezno rešitev. Če boste tako želeli, bo Catering piknik poskrbel tudi za dogodku primerno okrasitev piknik prostora, da bo vaše druženje še lepše in prijetnejše.

Nekoč se je piknike povezovalo s pripravo slastnih čevapčičev in se tem v neprijeten položaj postavilo tiste, ki mesa iz različnih razlogov ne uživajo. Brez skrbi, danes je piknik pravo kulinarično doživetje tako za vsejedce kot za vegetarijance in vegane. Pri bogati ponudbi raznovrstne hrane bo sleherni udeleženec odšel s piknika sit in zadovoljen.

Kot vidite, catering piknik poskrbi prav za vse. Da bi popolnoma zadovoljili stranko, vam nudijo ustrezen prostor za izvedbo piknika, sestavijo menije po vašem okusu, poskrbijo za zadostno količino pijače in napečejo sladice, dogodku in letnemu času primerne. Poskrbijo za vso potrebno opremo, pribor in vse malenkosti, ki iz piknika naredijo nepozaben dogodek.