Varilec folije za različne vrste hrane

Varilec folije ima lahko vgrajene zelo napredne funkcije. Tako imajo na primer nekateri modeli vstavljen poseben gumb, s katerim lahko preklopimo med funkcijo pa vakuumskega pakiranja hrane v tekoči ali v trdni obliki.

Varilec folije ima tako sposobnost dobro in varno zaščititi tudi hrano v tekoči obliki. To je odličen način za prevažanje že pripravljene hrano s seboj na dopust. Večina družin si pred dopustom vnaprej pripravi hrano. Na tak način bomo na dopustu prihranili veliko časa, saj bomo hrano le pogreli.

Varilec folije nam pri tem omogoča, da hrano kvalitetno shranimo kar s pomočjo vakuumiranja. Ko hrani vakuumsko odvzamemo zrak, ji podaljšamo rok trajanja. Tako bomo po tednu dni še vedno imeli odlično omako, ki smo jo pripravili pred odhodom.

Flowpack je odličen način pakiranja

Flowpack je priročen in hiter način pakiranja različnih živil. To je sistem , ki deluje s pomočjo točno določenih strojev ter naprav, ki istočasno ko hrana pripeljejo na tekoči trak, poskrbijo tudi za njeno skrbno pakiranje. TO je za vse prehranjevalno industrijo zelo priročno, saj tako lahko v hitrem časovnem obdobju spakiramo večje količine hrane.

Flowpack sistemi so različno veliki. Nekateri so manjši in so primerni le za manjše pakirnice oziroma za manjše obrate predelovanja hrane. Takšne sisteme si kupijo družinska podjetja, ki so šele začela s proizvodnjo lastnih izdelkov in se šele uveljavljajo na trgu. Večja podjetja pa potrebujejo večje naprave, ker morajo dnevno proizvesti večje količine hrane.

Flowpack napravo bomo enostavno vnesli v svoj sistem delovanja, saj ima enostaven način upravljanja in se brez težav prilagodi različnim vrstam hrane. Lahko si torej kupimo sistem za pakiranje hrane v trdni obliki ali pa v tekoči obliki. Pomembno je le, da kupimo primeren sistem, ki nam bo dolgoročno dobro in učinkovito služil. Cene vsakega sistema so odvisne od njegove kompleksnosti, vsekakor pa nam vsak ponudnik lahko uredi ugoden način odplačevanja.