Za pristno voščilo ob rojstvu pošljite telegram

Rojstvo otroka je velika prelomnica v življenju, zato je posebno doživetje za mnoge novopečene starše. Zato je prav, da takšen dogodek slavimo in ga proslavimo z drobno pozornostjo, kot je na primer posebno voščilo ob rojstvu. Za to lahko uporabimo sodobne oblike komunikacije kot je SMS sporočilo, elektronsko sporočilo ali pa razne aplikacije in družbene medije. Če pa želimo, da je takšno voščilo čim bolj pristno, je najpogostejša izbira telegram.

Telegram nam omogoča, da poleg besedilnega sporočila priložimo tudi izbrano darilo tako za novorojenčka kot tudi za mamico, majhno pozornost pa lahko namenite tudi sorojencem. In kar je najbolj pomembno je, da takšno voščilo ob rojstvu staršem za vedno ostane v spominu, saj ga lahko shranijo. Ker je ponudba tovrstnih storitev danes izjemno pestra, smo prepričani, da boste našli unikatno voščilo ob rojstvu otroka, ki se ga bo razveselila vaša prijateljica, sorodnica ali znanka. 

Pošiljanje voščila ob rojstvu je zelo preprosto

Kadar se odločite, da boste v porodnišnico poslali telegram ob rojstvu, ta običajno vsebuje izbrano darilo, voščilo ob rojstvu s posvetilom in lično zavita embalaža s pentljo. Tako je takšno darilo že pripravljeno, vam pa se ni potrebno ukvarjati z njegovim zavijanjem in urejanjem. Vaše edino delo je, da izberete primerno darilo, napišete posvetilo in posredujete podatke o prejemniku.

Za naročilo takšnega telegrama lahko uporabite telefon, še lažje pa je, da to opravite kar preko spleta na telegram.minimu.si. Tako si lahko natančno ogledate ponudbo vseh daril in izberete tistega, ki se vam zdi najbolj primeren. Dostava voščila ob rojstvu je možna na vse naslove v Slovenij. Torej ga lahko pošljete tudi na dom in v katerokoli porodnišnico v Sloveniji. Bistveno pa je, da je dostava izjemno hitra in učinkovita. Vsa naročila so praviloma dostavljena v istem dnevu ali pa dan kasneje, če je bilo naročilo oddano pozno popoldan ali zvečer.