Neretva na Hrvaškem kot idealna lokacija za kajtanje

Izliv reke Neretve je ena izmed najbolj priljubljenih lokacij, ko pride do učenja kajtanja, pa naj bo to na začetnem ali pa nadaljevalnem tečaju. Nekako bi lahko sicer rekli, da je prav celo Jadransko morje tisto, ki ponuja z dobrimi pogoji za različne užitke na vodi. Kar se tiče Neretve oziroma izliva reke, pa lahko rečemo, da je to ena izmed bolj vetrovnih točk z nizko, do kolen segajočo mirno vodo in pa hkrati konstantnim vetrom, kar so seveda odlični pogoji za izvedbo tečaja kajtanja na želen način – varno, hitro in kvalitetno. 

Dostop do omenjene lokacije je sicer zahvaljujoč dobrim cestnim povezavam preprost in hiter, saj boste v nekje petih urah že pripravljeni na tečaj. Glede na to, da tečaj traja nekaj dni, boste v tem času nameščeni v apartmajih. Običajno gre za tečaj v razponu nekje od štiri pa do sedem dni, kjer se dnevno vadi nekje tri do štiri ure. 

Tudi vas zanima tečaj kajtanja na omenjeni lokaciji?

V tem primeru vas vabim, da obiščete spletno stran šole kajtanja Kanzakite in preverite njihovo ponudbo. Neretva je sicer le ena izmed lokacij, kjer vam omenjena šola kajtanja ponuja svoje tečaje. Spletna stran omenjene šole vam nudi več informacij glede samega tečaja, drugih lokacij, cen, terminov in drugih podrobnosti. Če torej tudi vi želite popestriti svoje poletne dni na takšen način, potem ne odlašajte več in si tudi vi zagotovite ustrezen termin. Verjamem, da vam ne bo žal.