Prehransko dopolnilo navadne zobačice in sibirskega ginsenga

Navadna zobačica in sibirski ginseng sta dve super živili, ki se jih uporablja v kar nekaj prehranskih dopolnilih, predvsem ko pride do prehranskih dopolnil, povezanih z našo spolno močjo in plodnostjo. Pa poglejmo nekaj prednosti navadne zobačice in sibirskega ginsenga.

Navadna zobačica je tista rastlina, ki vsebuje večje število aktivnih sestavin, med katere sodijo tudi flavonoidi, kateri se uporabljajo kot zaščita pred razvojem srčno-žilnih obolenj, saj je za njih značilno antioksidativno delovanje. Zavzema pomembno mesto kot dodatek pri športnih in spolnih aktivnostih ter deluje kot naravni afrodiziak in je zato tudi izredno priljubljena v kitajski in indijski ajurvedski medicini. Navadna zobačica se uporablja predvsem za izboljševanje libida, hkrati pa povečuje tudi vzdržljivost mišične mase in krepitev telesne moči. 

Sibirski ginseng se že vrsto let uporablja v tradicionalni kitajski medicini, saj pomaga pri izboljšanju apetita, stresu, izčrpanosti, telesnih preobremenitvah, slabi odpornosti, okrepitvi spolne moči, pripomore k večji umski storilnosti in tako dalje. Sibirski ginseng povečuje moško spolno moč, saj deluje na koncentracijo moškega spolnega hormona in tudi tvorbo semenčic.

Kot ste videli, tako navadna zobačica, kot sibirski ginseng lahko pomaga k izboljšanju vašega spolnega življenja, v kolikor ju boste redno in dlje časa uživali. Prehransko dopolnilo, ki ju vsebuje, sicer lahko najdete na spletni strani Man up, kjer se nahajajo različni izdelki, kateri vam pomagajo pri izboljšanju vaše spolne moči. Vsekakor se splača preveriti ponudbo in izboljšati ta spekter življenja, saj se bodo pozitivni učinki poznali v vašem vsakdanu. Obiščite man-up.si.