Oprema Karcher za brezhibno čisto hišo

Pri čiščenju stanovanja moramo posebno pozornost nameniti tudi okolici, ki jo včasih kar nekoliko zanemarimo. Na zunanjih površinah imamo s čiščenjem še več dela, saj imamo več nedostopnih kotičkov, umazanija pa se zelo hitro nabira. Pametno je torej, da se tega dela lotimo z dobro opremo, s katero lahko pričakujemo odlične rezultate pri čiščenju – tak učinek ponuja oprema znamke Karcher.

Visokotlačni čistilci

Za čiščenje zunanjih površin so najboljša izbira visokotlačni čistilci, kot je recimo Karcher K5. Ta model je zelo priljubljena izbira, saj odgovarja mnogim potrebam bolj ali manj zahtevnih uporabnikov. Karcher K5 že prinaša prav vse, kar potrebujemo za vzdrževanje čistoče na zunanjih površinah, saj je možno z močnim curkom vode učinkovito odstraniti tudi trdovratnejšo umazanijo. Poleg tega omogoča Karcher K5 uporabo razne dodatne opreme, s katero lahko funkcionalnosti naprave še razširimo.

Seveda ima Karcher v ponudbi tudi druge modele, ki lahko prepričajo bolj ali manj zahtevne uporabnike. Ravno z visokotlačnimi čistilci je ta znamka najbolj prepričljiva, zato lahko v vsakem primeru pričakujemo dobro izkušnjo.

Čistilec oken

Visokotlačni čistilec dobro očisti razne zunanje površine, ni pa najbolj ustrezen za čiščenje stekla. Za to nalogo je bolj primeren Karcher čistilec oken, ki se zelo dobro obnese v tej vlogi. Uporablja se predvsem za večje steklene površine, kot so recimo izložbena okna. A prav tako uporabljamo Karcher čistilec oken pri čiščenju stanovanja, saj želimo tudi doma imeti brezhibno čista stekla. 

S kombinacijo visokotlačnega čistilca in čistilca oken imamo že vse, kar potrebujemo za vzdrževanje čistoče doma in okolice, saj se lahko zunanjih površin lotimo z odličnim končnim učinkom. Karcher čistilec oken pa seveda uporabimo tudi v notranjih prostorih, povsod kjer imamo opravka s steklom ali z drugimi gladkimi odsevnimi površinami. Vedno lahko pričakujemo odličen rezultat, čeprav gre pogosto za dokaj zahtevno delo.